Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 19-05-2015 16:46:58
Geldzaken & Recht

Aanmaningskosten

Dit staat op de site van hilversum:

aanmaning

als u het aanslagbedrag niet binnen de op het aanslagbiljet vermelde termijn(en) betaalt, dan wordt aan u een aanmaning verzonden. de extra kosten (minimaal € 7,-) verbonden aan de aanmaning zijn afhankelijk van de hoogte van het aanslagbedrag. betaalt u vervolgens alleen de aanslag en níet de aanmaningskosten, dan zullen de invorderingsmaatregelen worden voortgezet.

dwangbevel

wordt het aanslagbedrag na ontvangst van de aanmaning nog niet door u betaald, dan ontvangt u een dwangbevel van een deurwaarder. de extra kosten (minimaal € 39,-) verbonden aan het dwangbevel zijn afhankelijk van de hoogte van het openstaande bedrag. betaalt u vervolgens alleen het aanslagbedrag en níet de aanmaning en dwangbevelkosten, dan zullen de invorderingsmaatregelen worden voortgezet.