Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 19-05-2015 18:33:36
Huishouden & Energie

Wespennest?

Het kan zijn dat er aan een "wespennest" in uw spouw wordt gewerkt. de ventilatie gaatjes zijn een prima toegang tot de spouw en het nest.
indien u één gaatje dichtmaakt zullen de wespen een andere mogelijkheid zoeken om bij het nest te komen, die drang is heel erg groot.
bij bv. het kruidvat heeft u voor een paar euro een spuitbus (tegen vliegende insecten) om dit soort nesten uit te roeien en verdere problemen te voorkomen.
ik weet dat dit misschien zielig is voor de beestjes, maar in dit geval is voorkomen beter dan genezen, als het nestje een echt nest wordt zal dezelfde behandeling pas echt noodzaak zijn en/of zal professionele hulp moeten worden ingeroepen.