Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

kathy1978
kathy1978 - 19-05-2015 23:18:58
Garantie & Verzekeringen

Jaarlijkse kostenbijdrage.

Hallo ivory,

met veel interesse uw vraag en reacties gelezen. wat mij opviel en dat gaat niet over verzekeringen is dat uw moeder erg slecht ziet. ik kom veel bij slechtziende ouderen over de vloer met macula degeneratie met zeer slecht zicht. een handig hulpmiddel als zelfs de sterkste loep niet goed genoeg is is een beeldscherm loep dit is een plaat waar je bv een tijdschrift op leg en dan wordt het vergroot op lcd scherm wat eraan vast zit. zelfs 90 jarigen kunnen hiermee over weg want maar 1 of 2 knoppen, geen internet etc.
hier een stukje erover van cz zorgverzekeraar
http://www.cz.nl/vergoedingen/beeldschermloep
misschien heeft uw moeder er wat aan want ik ken heel veel ouderen die het verschrikkelijk vonden dat ze de medicijndoosjes niet meer konden lezen, houdbaarheidsdatum van verpakkingen, tv programma gids, de krant etc, telefoonnummers etc etc