Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

em
emma33 - 20-05-2015 11:11:57
Vakantie & Reizen

Arke maakt fout, moet ik dan betalen?

Bedankt voor jullie reacties. ik heb inmiddels een (flauwe) reactie op een door mij gezonden email aan arke ontvangen. er staat in "wat vervelend voor u dat er een foute boeking is gedaan". verder wordt ik geadviseerd telefonisch contact op te nemen met een 06-nummer. aan het feit dat ik in de email vermeld heb dat ik (met wachten mee) 2 uur geprobeerd heb om tot een oplossing te komen wordt gewoon voorbij gegaan.
nee, mantelzorger52 het is niet moeilijk om een ticket te lezen, maar normaal gesproken staat er op een ticket eerst de vertrekplaats vermeld. op mijn ticket stond amsterdam vanuit kefalonia. ik ga de algemene voorwaarden er nog eens op na lezen, bedankt voor de tip julesvermiere. ik ben echter bang dat ik mijn geld kwijt ben.