Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 21-05-2015 12:49:20
Computers & Telefonie

Ccleaner

[quote=crewmember schreef op woensdag 20 mei 2015, 12:16][quote=gerboe schreef op woensdag 20 mei 2015, 11:56][quote=crewmember schreef op woensdag 20 mei 2015, 11:10]cc cleaner is nog redelijk betrouwbaar. blijf alleen weg van de register clean functie, dat is vragen om problemen.


nog nooit problemen mee gehad.

mooi voor jou. maar dat het voor jou geen problemen geeft zegt natuurlijk helemaal niks over de kwaliteit van het programma.
om de kwaliteit van een programma te kunnen beoordelen moet je het zelf gebruiken of gebruikt hebben.
dán moet je nog kunnen aangeven wáárom het niet goed is, en als het niet goed werkt, hoe is het geïnstalleerd en wat het beschadigd enz enz.
van al deze dingen kun je niet over meepraten, en derhalve is jouw oordeel van geen enkele waarde en roeptoetert je oordelen na die je mogelijk ooit eens ergens gelezen hebt.
als je nou over iets geen ervaring hebt, en dat heb je dus duidelijk niet, onthou je dan van commentaar, je maakt je zelf dan belachelijk.
miljoenen en miljoenen, inclusief bedrijven gebruiken dit programma, google, daar wordt je wijs van!

@ julesvermeire81

als jij het programma ccleaner zichzelf laat installeren zoals het zichzelf doet, kan er niets gebeuren.
ik gebruik het dagelijks, al vele vele jaren lang, en na een dag surfen laat ik een schoonmaakbeurt doen en laat het register opruimen na installatie's gedaan te hebben.