Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pino123
pino123 - 20-05-2015 13:59:33
Huishouden & Energie

Ortho-relax matras van aldi, iemand ervaring mee?

[quote=julesvermeire81 schreef op woensdag 20 mei 2015, 10:30]ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe de matras je bevalt/gaat bevallen. zou je dat kunnen posten?

hard is wel het kernwoord van deze matras. zoek je en matras waar je een beetje in wegzakt en wat zacht aanvoelt dan is de ortho-relax matras beslist niets voor jou. zelfs met ons gezamenljik gewicht zakt de matras nie tin, alelen lichtejs op de plek waar de zwardere lichaamsdelen liggen maar echt heel minimaal, net genoeg om een correcte ondersteuning te creƫren. daaromheen zakt de matras totaal niet in, we kunen afzonderljk van elkaar bewegen op het matrras zodner dat de ander dat voelt, gezien osn gewicht is de punt-elasticiteit(die denk ik zeker wordt versterkt door de ongewone ahrdheid) prima in orde. het slapen si wel wennen, ondanks dat we alelbei veel beter uitgerust zijn moeten we duidelijk wennen aan de nieuwe situatie, aand e hardheid(die mijns inzines wel onder h4 had mogen wroden ingedeeld) en aan de manier van liggen op het matras. hoofdkussens die eerst hoog genoeg waren zij nu eigenlji veel te laag bijvoorbeeld. al met al verwacht ik dat we wel zullen wennen en dat eht een geslaagde aankoop is, voor nu is hij absoluut bestand tegenosn gewicht.

staat er gewoon in hoor.....