Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 20-05-2015 16:50:40
Computers & Telefonie

Ccleaner

Crewmember je sleept er van allerhande zaken bij die zijdelings iets met het topic ccleaner te maken heeft, of totaal helemaal niets, en alleen maar meer bewijst dat je van het programma ccleaner totaal geen kaas gegeten hebt.
maar dat zijn er wel meer die zo nodig een mening willen geven en het programma niet kennen of amper gebruikt hebben of de werking er van nauwelijks begrijpen.
verdiep je eens goed in de materie, doe het langdurig en we gaan eens echt de discussie aan over het gebruik en nut en de mogelijkheden van cclearer, tot dan is het zinloos heen en weer schrijven en tijdverspilling.
nogmaals, als men ccleaner installeert zoals het zichzelf wil installeren en men veranderd niets, kunnen er geen verkeerde dingen gebeuren.

=ltmvz schreef op woensdag 20 mei 2015, 16:23:=gompy2 schreef op woensdag 20 mei 2015, 14:46:
...wat ltmvz beweert is onzin en meer niet...

graag gedaan!
ach, een d moest een t zijn? beetje boel zielig?

als jij dingen beweert die onzin dan benoem ik dat, het is namelijk ten enenmale onmogelijk dat ccleaner zorgt dat jij geen cookies meer weg kunt halen, het kan wel zorgen bij bepaalde instellingen in het programma dat het zelf geen cookies weg haalt.