Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

edrick3
edrick3 - 20-05-2015 17:56:15
Computers & Telefonie

Youfone simonly

Hallo funnyk,

.....nu is mijn vraag mogen ze dit doen .....
ja.
.....ik kan het op de website niet vinden. ....
maar het staat toch echt op de site.
kun je zien als je op de i van info achter belminuten klikt. ziehttps://order.youfone.nl/bestel?dur=0&voice=4&data=4&sms=1&voiceonyoufone=1&voicecallingabroadconsumer=1&holidayeu=1"> hier.

belminuten
geen zin om een dure telefoon te kopen? dat hoeft ook niet!
bij youfone heb je de keuze uit verschillende bundels. bellen en sms'en is uit één bundel, waarbij één sms gerekend wordt als één minuut bellen. je kan je eigen sim only abonnement samenstellen door te kiezen voor een internetbundel of extra bundels via myyoufone. stap nu over naar youfone sim only en profiteer van onze vaste lagen prijzen!

bij youfone eindeloos wordt er bij een verbruik van minder dan € 10,00 standaard € 2,50 per maand aan administratiekosten in rekening gebracht. alle gesprekken worden per seconde afgerekend met als vaste kosten voor bellen € 0,10 p/min en sms'en € 0,10 p/stuk. youfone eindeloos, 100 min/sms en onbeperkt min/sms is alleen mogelijk in combinatie met een internetbundel.

met vr.gr.

bij youfone is het ook mogelijk om een belplafond in te stellen vanaf €10,-. klik hier voor meer informatie over het belplafond.