Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 20-05-2015 20:25:24
Auto & Vervoer

Start- stopsysteem werkt niet.

Beste agteuben,

een start-stop systeem behoort het gewoon te doen als de motor warm is.
als alles nog onder de fabrieksgarantie valt dan zou ik als u was harder aandringen.
in het vervolg van mijn antwoord ga ik er vanuit dat het nog onder de fabrieksgarantie valt.

uw dealer geeft zelf ook aan dat 'er wat aan de hand is', maar ze kunnen niet vinden wat.
laat ze maar wat harder zoeken, laat ze het maar maken. desnoods vervangen ze alle onderdelen maar die met het start-stop systeem te maken hebben.
het start-stop systeem dient gewoon te werken. dat de dealer het niet kan vinden is niet uw probleem (hoort het niet te zijn) maar het probleem van de dealer. u heeft betaald voor een auto met start-stop systeem dus dat moet dan ook werken.
druk de dealer maar hard met de neus op de feiten. vraag ze maar wat ze u voorstellen, niet maken is uiteraard geen optie voor u.
wat u verder nog zou kunnen doen is bij een andere renault dealer of een renault garage langs gaan (zodat de fabrieksgarantie overeind blijft). wie weet beschikt men daar over meer kennis en kunde dan bij uw dealer.
persoonlijk heb ik slechte ervaringen met de garages bij de dealers (diverse merken) en zou ik ervoor kiezen om bij een renault garage (een officiƫle uiteraard zodat de fabrieksgarantie overeind blijft) langs te gaan.