Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 20-05-2015 22:04:57
Computers & Telefonie

Welke provider

[quote=hopetobehelping schreef op woensdag 20 mei 2015, 21:15]
ik heb niet de indruk dat de aanpassingen niet gedaan zouden zijn als upc en ziggo niet samen gegaan waren.
veel succes met uw keuze.
ik wel, ik weet het eigenlijk wel zeker, al was het maar omdat ziggo/upc dat zelf heeft beweerd. harmonisatie noemt men dat.

er zijn verschillende zenders verhuisd van het basis pakket naar het royaal pakket. als upc klant baal je daar natuurlijk enorm van.
ook ik heb weer 1 euro extra per maand erbij en vorig jaar is er ook al met 1,50 verhoogd. overigens zijn degene die horizon hebben nog veel meer in de aap gelogeerd, die krijgen een verhoging van 2 euro per maand. tja, het is wel even cashen voor ziggo, maar ja, er zijn ook zo'n 40.000 ziggo klanten vertrokken, dus daar moeten de achterblijvers voor opdraaien. ook schijnen de lonen aan de top riant te zijn. what else is new.

verder worden er straks een paar mooie zenders uitgegooid, in juni verdwijnen de zenders 13th street, syfy en e! entertainment, omdat upc de deal met nbc global niet rondkreeg. het maffe is dat de oude ziggoklanten die zenders voorlopig nog wel kunnen zien.

als ik keus had ging ik nu direct weg bij upc, zo genoeg heb ik van die zooi, maar glasvezel is in mijn buurt helaas nog niet aanwezig. en me overleveren aan een adsl lijntje, daar heb ik geen zin in.