Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Cookies
Cookies - 20-05-2015 22:39:19
Computers & Telefonie

Windows 10

[quote=jans8310 schreef op woensdag 20 mei 2015, 18:32]kreeg vandaag een e-mail dat ik nu mijn windows 8.1 kan opwaarderen naar de fantastische windows 10. maar weet iemand van u of dit wel zo een goed idee is? heeft er al iemand ervaring mee?

je kunt nu nog niet opwaarderen naar win10, zo staat dat ook niet in de mail. je moet eerst een update binnen halen, zodat straks win10 geïnstalleerd kan worden (als je dat wilt).

kan best zijn dat de update automatisch gedownload is, lees onderstaande maar even.

mogelijk is de update al geïnstalleerd

als je windows 8.1 of windows rt 8.1 gebruikt en de functies voor automatische updates hebt ingeschakeld, hoef je niets te doen: de update wordt in de komende weken automatische gedownload en geïnstalleerd met windows update. tijdens dit proces kun je gewoon doorwerken. er verschijnt alleen een melding dat je de pc opnieuw moet worden opgestart om de installatie te voltooien.

ga naar het startscherm om te controleren of de update al is geïnstalleerd. als naast de accountnaam in de rechterbovenhoek van het startscherm een knop zoeken wordt weergegeven, beschik je al over de update.