Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 21-05-2015 12:11:54
Computers & Telefonie

Problemen met microsoft security essentials

[quote=basusimdo schreef op donderdag 21 mei 2015, 09:18]hartelijk dank voor de antwoorden, ik rekende op deze beveiliging omdat mij was verzekerd dat deze veiliger was dan een gewone virus scanner.
ik ga met jullie oplossingen aan de gang .
er zijn gratis antivirusscanners die ook bijzonder goed voldoen, edrick3 noemde er al 1, avast, zie de link bij zijn reactie, dat is een erg uitgebreide voor een gratis scanner.
als je op de onderstaande link klikt zie je het laatste testresulraat waarbij de horizontale stippellijn in het midden de beveiliging van windows voor moet stellen en je kunt ook zien dat de gratis avast scanner best goed scoort.

klik-> http://chart.av-comparatives.org/chart1.php?chart=chart2&year=2015&month=4&sort=1&zoom=2">real-world protection test april 2015

ik gebruik zelf een chinese gratis av-scanner, die gebruikt 3 av-engine's, t.w. de eigen 360 qvmii ai engine, de avira en de bitdefender engine.

klik-> http://www.computeridee.nl/downloads/security/quihoo-360-internet-security-een-top-virusscanner-voor-nop/">quihoo 360 internet security - een top-virusscanner voor nop

klik-> http://www.360totalsecurity.com/en/features/360-total-security/">360 total security

het heeft (nog) 2 "makke", het is (nog) niet in het nederlands, en heeft (nog) geen mail-scanner, maar volgens correspondentie is men daar mee bezig.
nu is dat in het geval iemand een gmail-account, yahoo-account heeft niet zo erg want alle e-mailverkeer wordt dan sowieso gescand, ingaande en uitgaande mail.