Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Em
Emmap - 23-05-2015 09:28:40
Computers & Telefonie

Ccleaner

De consumentenbond (cb) heeft in de digitaalgids nr 3 2015, mei/juni, schoonmaaksoftware getest. in het artikel staan ook handige weetjes en tips als je niet zo thuis bent in deze materie.
bij de cb kwam het gratis privazer er goed uit, we hebben het inmiddels naar tevredenheid gebruikt - opstarten gaat nu sneller (ja, echt, we hebben het getimed, van 1 minuut 40 seconden naar 1 minuut 10 seconden) en dat is prettig.

tot voor kort gebruikten we het gratis ccleaner, dat werkte ook naar tevredenheid, maar privazer doet absoluut meer / beter en heeft al onze computers, ook de laptops, sneller gemaakt. wij zijn nu dus overgestapt naar privazer (dat we eerder niet kenden, nooit van gehoord tot aan het art. van de cb).

er zullen wel meer goede ervaringen zijn met andere programma's, maar dit is onze ervaring.

veel succes!