Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

endemion
endemion - 22-05-2015 15:01:05
Voeding & Gezondheid

Waar kan ik het beste een bril kopen

Het goedkoopste is om ergens een oogmeting te laten doen waarbij je naar buiten loopt met het recept in handen. sommige opticiens hebben daar tegenwoordig een apparaat voor waar je gewoon ff in moet kijken en waar vervolgens een bonnetje uit rolt. lullig als men daar geld voor vraagt, of sowieso in het algemeen want het stelt erg weinig voor (je hebt er dan ook geen diploma voor nodig). maar ook als er een bedrag voor gevraagd wordt hoeft dat niet veel te zijn, denk 10-20€ max. maar in jou geval heb je als het goed is al een recept nu, zo niet even opvragen, zijn ze je verplicht te geven trouwens.

eenmaal zo'n recept in handen kun je het beste online ergens een bril bestellen. er zijn verschillende internationaal actieve opticiens die al brillen va 10€ leveren. zo heb ik laatst zelf een nieuwe bril met design montuur voor 40€ gekocht waar ook ontspiegeling en vrij dun glas standaard bij zat (via http://www.selectspecs.com/">selectspecs.com).