Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 23-05-2015 08:03:18
Geldzaken & Recht

Jaarlijkse bijdrage visa card

Beste ischut,

zoals ook al door anderen aangegeven, als in de overeenkomst of algemene voorwaarden staat dat men de prijs mag verhogen dan mag men dit ook doen, 'levenslang' heeft dan niet de betekenis zoals iedereen die zou verwachten.

in de algemene voorwaarden staat "wij mogen de overeenkomst binnen de wettelijke grenzen wijzigen. wij informeren u hierover uiterlijk 2 maanden voordat de overeenkomst wijzigt. als u niet akkoord gaat met de wijzigingen dan kunt u de overeenkomst kosteloos opzeggen. dat moet u schriftelijk doen. als u de overeenkomst niet binnen die 2 maanden heeft opgezegd, betekent dit dat u met de wijzigingen instemt.".

de vraag is dan valt een verhoging van € 11,50 naar € 36,50 binnen de wettelijke grenzen.
ik vind het persoonlijk nogal een forse verhoging, dit is wat consuwijzer over prijsverhogingen van abonnementen schrijft, klik https://www.consuwijzer.nl/vakantie-vrije-tijd/abonnementen/prijsverhogingen-van-abonnementen">hier.

als ik u was zou ik de verhoging van ruim 200% in ieder geval aankaarten bij ics en aangeven dat u dit buitensporig vind .

geen idee hoe vaak u gebruikt maakt van uw creditcard.
als u uw creditcard weinig gebruikt zou u de creditcard ook gewoon de deur uit kunnen doen.
wat u ook kunt doen is een andere creditcard nemen. jaarlijks € 36,50 voor een creditcard vind ik een erg hoog bedrag. zie de volgende link voor mogelijkheden die wellicht voor u interessant zijn, klik https://www.creditcardvergelijking.nl/international-card-services/">hier.
de € 36,50 per jaar zou ik als ik u was niet accepteren, desnoods maar gewoon opzeggen en een andere credit card nemen.