Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mariodings
mariodings - 23-05-2015 11:23:02
Computers & Telefonie

Windows 10

Tja ik snap al die reacties ook niet hoor.

phishing:
het is altijd goed om te kijken of je niet in de maling wordt genomen. de mail die ik gekregen heb is ok. ik krijg het via mijn hotmail en die controleert voor mij of de mail goed is. :)
opwaarderen:
voorlopig kun je je alleen maar aanmelden als geinteresseerde. zo staat dat ook in de mail
goed idee:
ik vind het een heel goed idee. microsoft gaat hier veel werk van maken en gaat waarschijnlijk de oude 7 en 8 snel ( denk in 5 jaar of zo) niet meer onderhouden.
ervaring:
het is voor zover ik weet nog niet uitgeleverd. je kunt wel als tester in de ontwikkelgroep gaan zitten

mijn advies: gewoon doen.

geen update voorstel gehad? misschien weet microsoft je niet te benaderen. ze kennen wel je computer, maar het staat me niet bij dat je ook je email moet afgeven als je wilt updaten.

verder, als je een licentie hebt, dan is dat "zolang je device leeft". abo's zijn bijvoorbeeld voor office 365 en zo, net als je antivirus en andere apps.