Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 23-05-2015 12:16:20
Geldzaken & Recht

Verhoging interpolis verzekering

Beste paul1971,

in uw 'alles in een polis' krijgt u toch een overzicht waarin per rubriek staat wat de premie daarvan is ?

wij hebben ook een 'alles in een polis' en krijgen jaarlijks een nieuw 'verzekeringsbewijs' met per rubriek daarbij vermeld wat de premie (na korting excl. dienstverlening v.d. bank) is.
als ik dit jaar met vorig jaar vergelijk dan is het voor ons circa 9% goedkoper geworden. de aansprakelijkheidsverzekering is duurder geworden maar de inboedelverzekering is voor ons een stuk goedkoper geworden dit jaar.
op het gebied van de aansprakelijkheidsverzekering en de inboedelverzekering zijn de voorwaarden gewijzigd. hier hebben wij, tezamen met ons nieuwe polisblad, een overzicht van gekregen. ik verwacht dat u dit ook gehad heeft.

de wijziging voor de inboedelverzekering is het grootst. vroeger werkte interpolis met een 'garantie tegen onderverzekering', die is er nu niet meer.
als u de 'garantie tegen onderverzekering' niet had dan verwacht ik dat de premie voor uw inboedelverzekering wel hoger zal zijn geworden. iedereen met een inboedelverzekering bij interpolis is tegenwoordig standaard verzekerd tegen onderverzekering.
wellicht had u vorig jaar niet zo'n hoog verzekerd bedrag voor uw inboedelverzekering ?

op welke rubrieken ontstaat bij u het grote verschil in premie met vorig jaar ?

wel bijzonder dat rabobank u niet kan vertellen waar de extra kosten in zitten. als ik de nieuwe voorwaarden lees dan snap ik dat de aansprakelijkheidsverzekering duurder is geworden voor ons aangezien de dekking verhoogd is. ik verwacht dat voor uw inboedelverzekering dit ook geldt.
ik zou als ik u was sowieso dat hele pakket met uw nieuwe verzekeringsbewijs van interpolis nog maar eens goed doorlezen.