Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gompy2
gompy2 - 23-05-2015 23:26:35
Computers & Telefonie

Ccleaner

[quote=julesvermeire81 schreef op zaterdag 23 mei 2015, 09:30]over het daadwerkelijke nut er van kun je misschien twijfelen, maar kan het echt negatieve gevolgen hebben voor je pc?
als men het installeert zoals het zichzelf wil installeren, en als men, indien men geen kennis van zaken heeft, van de parameters af blijft en niks veranderd, heeft het geen negatieve gevolgen.
beweringen in forums dat door het gebruik van ccleaner er geen cookies meer weg gehaald kunnen worden, of dat de kanariepiet ineens niet meer wil fluiten en meer van dat soort zaken, is onzin.
dat schrijf ik, ik gebruik het zelf sinds 2005, maar ik ben dus pro ccleaner

laten we er op hopen dat je een beetje gezond verstand hebt.

het volgende.
denk je, dat als het programma kwaad zou kunnen als het wordt gebruikt zoals het geïnstalleerd wordt, het dan niet allang wereldwijd afgebrand zou zijn geweest door mensen met kennis van zaken?
de eerste uitgave was op 23 september 2003 en je kunt met google zelf zoeken hoeveel awards dit programma al gekregen heeft.
het wordt gebruikt in 195 landen, door miljoenen bedrijven, en meer als 1 miljard keer geïnstalleerd, oftewel op 25% van alle pc over de hele wereld ( alle informatie te vinden met google, ons aller grootste vriend)
op die informatie moet je varen als je echt wilt weten of het gebruik van ccleaner kwaad kan, en voor de rest is en blijft het jouw feestje...