Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

endemion
endemion - 23-05-2015 20:49:38
Voeding & Gezondheid

Waar kan ik het beste een bril kopen

[quote=manwijf schreef op zaterdag 23 mei 2015, 09:07]@endemion
een opticien bij hans anders bv. is helemaal niets verplicht als het gaat om het meegeven van informatie. op basis waarvan? en waarom? als u daar geen bril koopt, bent u geen klant. het is geen sociale instelling hoor.

de huisarts zal u voor een gewone oogmeting in ieder geval niet doorverwijzen naar de oogarts. opticiens kunnen opmeten net zo goed. het mag dan een vrij beroep zijn, hij is wel degelijk gecertificeerd. scheelt de zorg heel veel geld. dat is al jaren zo.
heb prima ervaringen gehad met hans anders, maar of ze altijd veel goedkoper zijn? ik waag het te betwijfelen. belangrijkste vind ik dat het een modieus model is. kreeg je trouwens voor die 2e bril niet een tegoed bon tegenwoordig?
ik weet niet meer precies waar ik het gelezen heb maar als het goed is rust daar net zo'n soort of dezelfde regelgeving op als op het patiënten dossier waarbij je ook het recht hebt tot inzien.