Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

19
1953 - 24-05-2015 04:28:48
Voeding & Gezondheid

Waar kan ik het beste een bril kopen

Ach... drie jaar geleden een bril inclusief varifocale glazen aangeschaft: € 1.200 !!

hans anders, specsavers, pearle of de plaatselijke brillenwinkel, ieder heeft zijn prijskaartje aanhangen. mijn brilframe (titanium) kostte destijds € 450,00. tja...het is wat mooi u vindt en prettig vindt dragen op uw neus. op mijn neus geen rode noch pijnlijke plekjes waar de bril op rust.

zelf ga ik naar de plaatselijke brillenwinkel, het bestaansrecht afgedwongen qua service en klantvriendelijkheid m.n. meer aandacht voor uw ogen.

de ketens doen u misschien voortkomen dat zij gunstiger zijn t.o.v. de plaatselijke brillenwinkel, integendeel misschien. ergens moet het uit de lengte of de breedte komen die gratis tweede complete (zonnen)bril en die willen ook winst maken en hun bedrijfskosten (o.a. commercials) elke maand kunnen voldoen.