Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

van leyden
van leyden - 24-05-2015 16:04:10
Voeding & Gezondheid

Uit eten extra kosten

Bijbetalen omdat je je bordje niet leeg hebt gegeten? flauw hoor
misschien was het wel niet lekker, kan me dan voorstellen dat de kok op kwantiteit kookt en niet op kwaliteit.

want zo is de horeca, van echt lekker eten krijg je altijd weinig, meestal zijn dan de gebruikte ingredienten dan ook aan de prijs.

zo kreeg ik eens na afloop van etentje een hele grote schaal met kersenbonbons aangeboden bij van der valk.
dacht nog>> die zijn niet karig, even later bleek waarom, het was hele vieze chocolade, koetjesrepenchocolade, nep dus, surrogaat.
kijkend op ander tafels stonden daar ook volle schalen met bonbons van klanten die al vertrokken waren, iedereen had dan ook maar 1 kersenbonbon gegeten.

daarom ben ik daar op tegen, het is een vrijbrief voor de horeca om heel smerig eten op tafel te zetten.