Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 25-05-2015 00:24:27
Computers & Telefonie

Bedraad internet

Het wordt alsmaar mysterieuzer.... bij mij gaat het t/m blz. 53.... en er staan steeds 2 genummerde pagina's naast elkaar. ik moet om alles van links naar rechts en vv te kunnen zien onderaan het scherm het balkje verschuiven.
er staat ook een plaatje, figuur 13, waarop de zijkant van de v8 met de knoppen te zien is met 2 usb poorten eronder. ik heb die link voor deze gebruiksaanwijzing van de site van de kpn gehaald.
de wifiknop op de v8 heeft een symbool dat lijkt op een paaltje met oren...

bij mij gaat wifi net zo snel als bedraad en ik heb geen trage start met het verbinden met de v9. het uitzetten van wifi op de pc om op bedraad over te gaan duurt een fractie van een seconde en de internetverbinding wordt niet onderbroken, omgekeerd is het hetzelfde. de vorige experiabox, de gigaset sx551, had niet dat eerst wifi op mijn laptop werd geactiveerd en alles startte net zo snel op als met de huidige v9. ik kreeg de v9 overigens toegestuurd omdat de sx551 na 1 juni niet meer zal werken.
wat u nog zou kunnen proberen is de etherkabeltjes van de 2 computers omruilen om te zien of het aan het kabeltje of de stekker ligt.
als ik u was (maar dat ben ik niet) zou ik me niet druk maken over die ca 1,5 minuut en dan maar even een kopje koffie of zo inschenken.... om iemand van senior web ervoor te laten komen is mogelijk weggegooid geld.

zou u dat toch doen en het opgelost worden dan lees ik dat wel graag natuurlijk....

vriendelijke groet,
aurora1