Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

Haagees1
Haagees1 - 25-05-2015 12:59:24
Auto & Vervoer

Wie betaalt kosten olielekkage van inruilauto voordat nieuwe auto is geleverd: garage of klant?

Als je een auto koopt en je eigen auto aan de dealer verkoopt ( inruilt) blijf je verantwoordelijk om de auto in te leveren in de staat zoals gezien bij de transaktie. het hangt er vanaf hoe oud de inruiler is en wat de inruilprijs is. een inruilprijs is opgebouwd uit taxatiewaarde ( handelswaarde) van de auto en eventuele korting. het beste is met de dealer in overleg te gaan en te proberen te middelen in de kosten en dan de auto ongerepareert in te leveren. vaak gaan deze auto's naar de "handel" die hun eigen methodes hebben met dit soort reparaties en dit veel goedkoper kunnen doen.
e n net wat `mein33`schrijft een leenauto is niet gratis. de auto kost de dealer ook geld en afschrijving, hoe oud deze dan ook is. hou daar dan ook rekening mee met het overleg. succes