Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-05-2015 13:27:20
Huishouden & Energie

Wespennest?

Waarschuwing! als je kiest voor de toegang afsluiten of verdelgen en de wespen in de spouwmuur nog niet allemaal dood zijn zullen ze op zoek gaan naar andere openingen om naar buiten te komen. het leverde mij een avond lang neer stortende wespen in de woonkamer op die via hele kleine openingen in de muur boven het systeemplafond naar binnen kwamen en langs de inbouwspots naar beneden vielen meer dan dat ze nog vlogen. op zich niet zo een probleem maar met 2 katten en een hond die de zoemende, bewegende beestjes op de grond leuk speelgoed vonden was het minder. een wespensteek in de bek van hond of kat plus het vergif kan nogal vervelende gevolgen hebben.

in de woning daarna heb ik tweemaal een wespennest in het dak van de dakkapel gehad (de eerste verdelger had de opening niet goed afgesloten) en die kwamen nog voor de verdelger erbij was geweest de slaapkamer invliegen waar de dakkapel zat, ook via het plafond en door de opening voor de lamp de kamer in wat ik ontdekte doordat ik wakker werd van een wespensteek. nadat de verdelger was geweest heeft de deur van de slaapkamer een week dicht gezeten en sliep ik met beestenboel beneden want als je eenmaal goed gestoken bent door een wesp en weet hoeveel pijn dat doet blijf je niet rustig naast een wespennest zitten hoeveel je ook van de natuur houd ;-)