Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 25-05-2015 13:51:29
Huishouden & Energie

Wespennest?

Er zit m.i. niets anders op dan te verdelgen als er echt een wespennest in de maak is. zoals eerder al gezegd: doe dit 's avonds laat als de wespen slapen. spuit dan een flinke hoeveelheid gif in de voeg die ze als toegang gebruiken.
om dit in de toekomst te voorkomen kun je de eerder genoemde bijenbekjes kopen. tel hoeveel voegen er in de muur zitten en bestel dit aantal dan via internet (bij grotere hoeveelheden is dit veel goedkoper dan in een winkel, als je al een winkel kunt vinden die ze verkoopt). de bijenbekjes voorkomen dat er bijen door kunnen komen maar laten de opening toch voldoende open voor de noodzakelijke ventilatie.ze zijn zeer eenvoudig te plaatsen.
succes.