Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

vr1944
vr1944 - 26-05-2015 12:06:54
Computers & Telefonie

Windows 10

Dat je als linux supporter geen fan van microsoft bent is daar aan toe . maar je verhaal over legale software wat later weer illegaal te blijkt te zijn is onzin . ik heb het in diezelfde 20 jaar windows gebruik ook het wel eens gehad door verandering van hardware in de pc maar 1 telefoontje met het gratis nummer van microsoft was voldoende om dat probleem op te lossen. overigens vind ik linux ubuntu een zwak en slecht werkende os .totaal ongeschikt voor gebruik op moderne p c's . =1953 schreef op dinsdag 26 mei 2015, 10:59:=jantom schreef op zaterdag 23 mei 2015, 16:45: meneer microsoft is gebleken een bedrijf te zijn dat veel winst wil halen (heeft feitelijk een monopoly-positie) en zijn betalende klanten geheel niet respecteert.

ik heb daar ettelijke voorbeelden van gezien.

ook al koop je software van microsoft dan nog mag je verwachten dat je bij het opstarten ooit weer een bericht krijgt dat je illegale software gebruikt. en dat komt -geloof het of niet- bij mij niet voor. ik heb ettelijke keren mijn legale windows zien worden bestempeld als niet legitiem en dat terwijl men flink moet betalen. het komt wel goed maar ik ken de houding van microsoft... wie niet?
zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten. mijn waard zal in de toekomst linux ubuntu heten.
ik heb 5 computers zo nu en dan (afwisselend) draaien en heb ervaring sinds 1995 (windows 95). microsoft belooft veel maar geeft weinig