Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jantom
jantom - 26-05-2015 14:28:29
Computers & Telefonie

Windows 10

@vr1944

je vergist je deerlijk... ik ben geen supporter van linux maar als ik (zoals in het geval van w8.1) alles weer opnieuw moet leren (zo voelde dat ook aan) wil ik wel naar linux toe.
het hangt zo van de applicaties af. maar ik heb een ruime keuze aan computers dus dat is het probleem niet. internetten gaat goed met linux (heb ik vernomen) maar er zijn programma's van o.a. nikon die dan niet meer werken. maar voor die programma's is er nog steeds een aparte computer (onder windows 7)..

je schrijft: maar je verhaal over legale software wat later weer illegaal te blijkt te zijn is onzin .

reactie: ik gebruik backupsoftware van paragon en als ik sporadisch een backup moet terugzetten krijg ik soms een mededeling van microsoft die inhoudt dat mijn windows niet origineel is. dan mag ik weer contact opnemen via de telefoon maar soms gaat dat middels een druk op de knop. als microsoft zo goed kan spioneren dat het kan zien wat ik allemaal in mijn computer heb voor hardware en software is het toch een peuleschilletje voor de bedrijf om na te gaan dat het allemaal in orde is?
dit is microsoft... de waard die zijn gasten niet vertrouwt. het komt allemaal (later) wel voor elkaar maar intussen moet je wel veel moeite doen om alles weer goed te krijgen.

ik houd er niet van om onzin te schrijven... weet soms heel goed waar ik het over heb. en als ik het niet weet laat ik geen reactie achter... daar heeft niemand wat aan. dat zouden er méér moeten doen :)