Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jantom
jantom - 26-05-2015 21:40:10
Computers & Telefonie

Windows 10

@zwaardvis

ik zou stoppen met dit onderwerp.... maar je hebt een interessante opmerking.

windows 8.1. werkt soms geheel anders dan de voorgaande versies ~ vanaf xp. bij w8.1 is je document meteen in de prullebak als je het al dan niet per ongeluk ging weggooien. geen waarschuwing vooraf.......
als je de prullebak later leegmaakt kan het gebeuren dat je een bestand kwijtraakt dat je misschien wilde houden. dat is de mogelijke consequentie.

bij alle voorgaande versies wordt je gevraagd te bevestigen dat je het document (of wat het ook is) wil weggooien. en als dat zo is gaat het naar de prullebak.
dit laatste is naar mijn mening de juiste manier van werken maar er zullen personen zijn die hier dan weer een opmerking over maken.

het is erg verwarrend als men meerdere versies van windows gebruikt... gebruiksonvriendelijk... niet goed over nagedacht. mijn mening.