Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

aurora1
aurora1 - 27-05-2015 18:06:57
Vrije tijd & Tuin

Heeft iemand ervaring met fa bakker te hillegom

Ik heb dezelfde ervaring als @mein33, dus ook jaren geleden. destijds heb ik het teruggestuurd en het betaalde teruggekregen. wat ik ontvangen had was miezerig klein, zag er zieltogend uit en leek in de verste verte niet op wat in de folder destijds stond.
waarschijnlijk kunt u het retourneren en uw geld terug krijgen, lees daarvoor o.a. https://www.consuwijzer.nl/thema/garantie">klik hier.
als u moeilijk bij een tuincentrum kunt komen kunt u eventueel overwegen om af en toe planten bij supermarkten te kopen. vaak vallen de prijzen daar erg mee. als u bijv. een vestiging van deen in de buurt heeft, die supermarkt heeft vaak veel keuze aan planten en voor erg redelijke prijzen en de planten zijn van goede kwaliteit.