Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

zoekster
zoekster - 27-05-2015 18:37:58
Huishouden & Energie

Slecht product geen geld retour van slaaptextiel.nl

Het hangt er maar helemaal vanaf of deze kwaliteit mocht verwachten van de hoeslaken. het is voor ons natuurlijk onmogelijk om te zeggen of het dekbed wel/niet voldoet. ik begrijp wel wat u bedoelt, je hebt vrij ruwe dekbedhoezen, die zijn nogal grof geweven en je hebt hele zachte.

ik denk dat u een punt zou hebben als er bij de overtrek 'satin' staat. ik heb even gekeken bij de primavera dekbedhoezen en bij allen staat satin, daar mag je een heel zachte katoen van verwachten. maar ik heb de uwe er niet bij zien staan.

mocht dat het geval zijn, dan zou u kunnen overwegen om dit voor de geschillencommissie webshop te laten beoordelen. het zijn echter niet zulke dure dekbedhoezen, dus hoe dit zal uitpakken, dat is maar afwachten.