Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sj
sjrd1971 - 27-05-2015 18:54:12
Geldzaken & Recht

Deel huis terug verkopen aan mijn moeder

Bedankt voor de hulp, kan ik wel even gebruiken. tja, ww heb ik geen recht meer op en bijstand krijg ik niet omdat ik een huis bezit. taxatie is ongeveerr woz, alleen hebben we het laten taxateren in verhuurde staat. dus dat is ongeveer 80% van de taxatie in lege staat. maar wat zou een ander die een vordering op maar mij heeft hier aan kunnen doen. ligt nog geen beslag op mijn gedeelte. en zolang ik geen slapende honden wakker maak....

we willen dit doen zodat ik in j ieder geval woonruimte heb en mij kan concentreren op de toekomst. ik heb een grafisch bedrijf gehad en dat is over de kop gegaan, zodoende ben ik met wat schuld blijven zitten waar ik op moment niet vanaf kom door alle extra kosten dat dat met zich meebrengt.
en geen recht op iets van deze maatschappij terwijl ik al jaren belasting betaal. moeilijk allemaal. mijn moeder wil het huis liever niet verkopen op het moment omdat zij wil wachten totdat de markt weer goed is.