Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 27-05-2015 21:47:40
Computers & Telefonie

Annulering abonnement verlenging ben bevestigd maar wordt intern niet verwerkt? wat zijn mijn mogelijkheden

Beste monicabisschop,

u heeft zwart op wit (email) dat de verlenging van uw abonnement is geannuleerd.
dat betekent dus dat u 'terug valt' naar uw huidige abonnement. als dat abonnement inmiddels zijn looptijd (de volle 1 of 2 jaar) voorbij is dan kunt u dus per maand opzeggen.

wat geeft men bij ben aan als reden dat ze uw telefoonnummer niet willen vrijgeven ?
is uw abonnement inmiddels opgezegd bij ben, heeft u daar een bevestiging van gekregen ?

als u uw abonnement heeft opgezegd dan is ben bij wet verplicht om aan uw nummerbehoud mee te werken.
hier vind u nog wat informatie over nummerbehoud, klik https://www.consuwijzer.nl/telecom-post/telefoonnummers/nummer-meenemen/telefoonnummer-meenemen">hier en http://www.consumentenbond.nl/juridisch-advies/juridische-vragen/telefonie-internet-tv/overstappen-opzeggen-verlengen/nummerbehoud/">hier.

ik zou als ik u was nogmaals (per mail als het kan) het verzoek van nummerbehoud bij ben doen. geef daarbij aan dat ze per wet verplicht zijn om er medewerking aan te verlenen.
u kunt nog naar de geschillencommissie stappen maar dat gaat dan allemaal behoorlijk wat tijd kosten en u heeft uw nieuwe abonnement al afgesloten. wat u ook nog kunt doen is contact opnemen met consuwijzer, voor de contactgegevens klik https://www.consuwijzer.nl/contact">hier.
hoop voor u dat u er met ben snel uitkomt, u heeft ze nodig als u uw nummer wilt behouden (en ze zijn verplicht om er medewerking aan te verlenen).

ben wel erg benieuwd wat ze als reden opgeven dat ze geen medewerking willen verlenen.