Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

crewmember
crewmember - 28-05-2015 10:24:13
Computers & Telefonie

Vcore

Het vervangen van je cooler doet niks voor je v-core of andere cpu instellingen. het laat je de v-core hoger opvoeren omdat je cpu dan minder snel oververhit. maar dat moet je wel handmatig doen in je bios/progje op je pc. je cpu heeft verder geen idee wat er voor koeler op zit. je kan er zelfs een blok masief staal op bouten als je wilt.

het enige wat er fout kan zijn is dat de kabel van de nieuwe cooler niet goed aangesloten is. maar je cpu is nu 32 graden, dus dat zit wel goed.

je v-core kan wel omlaag geschroefd worden om energie te besparen als je cpu niet veel doet. dit heet een dynamische v-core en zou als optie in je bios.dit zie je nu waarschijnlijk gebeuren met die 1.016-1.008 volt.

kan je ook niet aan de stijl van het venster zien van welk programma het is? of er met je rechter muisknop op klikken?

temperaturen onder de 60 zijn prima voor een cpu en onder de 85 voor je gpu.