Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eclipse
eclipse - 28-05-2015 11:22:08
Computers & Telefonie

Vcore

[quote=crewmember schreef op donderdag 28 mei 2015, 11:18][quote=eclipse schreef op donderdag 28 mei 2015, 10:57]

http://imgur.com/nrfidst][img]http://i.imgur.com/nrfidst.jpg[/img">




21c is ongebruikelijk koud voor een cpu. is het 10 graden in je huis ofzo? verder niet schadelijk ze kunnen tot ver in de 0 gekoeld worden met vloeibare stikstof/phase change koeler.

maar goed, het ziet er allemaal normaal uit. als je een spel opstart gaat waarschijnlijk je v-core omhoog naar 1.10-1.20v. dat is die dynamische v-core.
en je cpu temp naar iets van 40-55c.
als dat zo is is alles prima.

is het venstertje dat die meldingen geeft toevallig dezelfde kleur (turqois en witte letters) als dit asus venster? en kan je hier ook nog een screenshot van maken?





hoi, nee dat popupje komt en is weg eer je erop ken reageren, zal volgende keer op de kleur letten, op klikken heeft geen nut hij verdwijnt gewoon dus een printscreen misschien als ik snel ben ik heb ff een proggie geinstalleerd die geeft dit aan

http://imgur.com/m1ghb5u][img]http://i.imgur.com/m1ghb5u.jpg[/img">