Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eclipse
eclipse - 28-05-2015 15:11:20
Computers & Telefonie

Vcore

[quote=crewmember schreef op donderdag 28 mei 2015, 11:42]coretemp ken ik wel. goed progje.

let er wel op dat er zo 10c verschil kan zitten tussen verschillende programma's.

de ene noemt de de cpu temperatuur de temperatuur van alle core's gemiddeld. een andere neemt weer de temperatuur van de sensor die tussen de 4 cores inzit. de 3e weer elke core appart. weer een ander gebruikt een sensor in het moederbord.maar allemaal noemen ze het cpu temp. er zitten 10+ sensors in je moederboard en cpu die allemaal de temperatuur meten.

hetzelfde geld voor in mindere mate voor voltages.

met of zonder die verschillen, ziet dat er goed uit in ieder geval. er is niks om je zorgen over te maken in je pc. en die meldingen zijn waarschijnlijk gewoon foutief. (niet bestaande sensor uitlezen/kapotte sensor).

nu is het alleen nog uitvogelen welk programma dat foutieve bericht geeft.en waarom.

hoi hij kwam weer ff kijken daarnet, ljjkt op asus maar zeker weten ?? was iets van groen ? mja gelijk floeps weg. maar goed hij gaf aan vcore 0.0000 ?? moet toch de computer uit gaan ???? printscreen was te kort,