Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eclipse
eclipse - 28-05-2015 19:08:48
Computers & Telefonie

Outlook links gaan niet open

[quote=hopetobehelping schreef op donderdag 28 mei 2015, 19:01][quote=eclipse schreef op donderdag 28 mei 2015, 18:46]maar helaas dus opnieuw opstarten in de hoop dat....... maar helaas.... ie staat als standaard outlook opent nog niet ????

beste eclipse,

krijgt u er een melding bij als u probeert om een link te openen in outlook ?
u wilt dat bijv. de kassa site standaard met chrome wordt geopend of met explorer ?
@@
ja hopetoobe , alle links in outlook blokkeerden. dus om jullie te antwoorden moest ik ie openen plakken en dan maar hopen dat ik niet op de kassa site zelf terecht kwam maar direct bij vraag en beantwoord :-) nu heb ik gewoon op outlook geklikt :-) ie staat als standaard.. alles werkt, mja er is nu weer zoveel geklooi geweest aan c: ik wil mijn backup terugzetten mja heb er geen opstartcd/dvd van.. acronis hebt er een weggeschreven op f: staat er lekker te staan maar ken hem niet terugzetten :-( weet niet hoe je zo n dvd maak om als opstart naar f: te gaan zodat ie c: gaat opnieuw installeren met de schone installatie helemaal volledig 62 gig...hoop dat je het begrijpt :-) begint een beetje te draaien hier de hele dag bezig met vcore/mystartsearch, outlook .. maar mocht iemand weten hoe ik zo n dvd maak om c: terug te zetten van f: graag :-)