Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

le
lexdura - 28-05-2015 21:20:06
Geldzaken & Recht

Sv-loon website uwv

[quote=tijger1 schreef op donderdag 28 mei 2015, 21:12][quote=lexdura schreef op donderdag 28 mei 2015, 20:56][quote=olek1063 schreef op donderdag 28 mei 2015, 20:48]ik werk niet voor uwv en iedereen heeft recht op hun sv-loon en aantal uren bekijken via de website.
maar nog steeds weet ik niet waarom ik alleen 115 uren hebt. ik zou willen weten welke dingen zitten niet in het sv-loon.

dat zeg ik, maar tijger weigert het te geloven.

heeft u ook de toelichtingen gelezen die het uwv geeft? het kan zijn dat het svloon op de site een periode van 4 weken beslaat en uw salaris berekend wordt over een maand. daarom moet u ook alle maandbedragen op de site van het uwv bij elkaar optellen en vergelijken met het cumulatieve svloon op uw loonstrook.


ik weiger helemaal niets te geloven.

de ts vertelt nu pas dat hij niet bij het uvw werkt.

u nu weer ontopic: olek1063: het uwv krijgt deze informatie van de belastingdienst, die ze weer krijgt van uw werkgever. uw werkgever moet het aantal 'verloonde uren' doorgeven aan de belastingdienst. heeft u al bij uw werkgever nagevraagd hoe ze bij de svuren komen? als er echt verschil zit tussen wat uw werkgever doorgeeft en de gegevens van het uwv kunt u via de site van het uwv een correctieverzoek indienen.