Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
dickster - 28-05-2015 23:03:58
Huishouden & Energie

Twee keer geleverd pakket

Ik vind wel dat hier erg nar de leveranciers toe geschreven wordt de laatste tijd. dit si een consumentensite, om het op te nemen voor de consuemtnenrechten. ik zou hier dus tips en trucs verwachten om asl consument voor een dubbeltje op de eerste rij te zitten en niet elke keer posts te zien die de belangen van winkels en leveranciers behartigen, die staan al sterk genoeg en doppen hun eigen boontjes mar. dit ook weer, de antworoden die heir gegeven worden zij wetteljik uiteraard juist maar getugien wel van een onvoorstelbare braafheid. want uiteraard was de aksn groot dat de leverancier er nooit meer achter gekomen zou zijn dat hij dubelgeleverd had9het matras stond daar al anderhalve maand in de schuur) dus als de matrs was verkocht via marktplaats ahd de topicstarer een mooie deal gehad en de levernacier had gewoon z'n administratie beter moeten doen. ok als hji er wel achter gekoemn was had de ts een extra matras moeten betalen maar dat is het risico. ook hadden jullie de ts kunnen wijzen op verjaring, als ze de matras had verkocht was er na 5 jaar geen mogeljikheid meer dat de leverancier aanspraak zou maken op de matras.
dit is een consumentensite, ik vind dat we hier consumentenrechten moeten behartigen, niet die van de leveranciers dar zij ze zelf al goed genoeg in.