Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

eclipse
eclipse - 29-05-2015 17:14:18
Computers & Telefonie

Mysearch

[quote=ron530 schreef op vrijdag 29 mei 2015, 16:29]ik ga die links niet aanklikken. het is niet de bedoeling om je te kwetsen maar om je te behoeden voor de gevaren die programma's die je van internet afplukt zomaar te installeren. toen je de eerste vraag stelde ging het om een videokaart daarna een ssd schijf en zomeer. ik ben ook door schade en schande wijs geworden want toen ik mijn eerste pc in elkaar timmerde bestond vara/kassa nog niet eens. zo grappig internet ging nog via een inbel modem en door een zogenoemde dailer was ik in een paar minuten 20 gulden verder.
@hoi ron het zijn gewoon print screens van wat ik heb.. ik begrijp wel wat je bedoelt hoor, aanklikken en volgende volgende volgende maar zo ben ik niet, ik ben zuinig op de kast en wil hem optimaal laten draaien, als ik dan een tweede ssd erin zet en een backup van 62 gig laat maken accepteert acronis alleen maar de ssd schijven geen wd schijf, het zijn allemaal van die dingetjes wat ze weetjes noemen maar die ik nog moet ontdekken :-) maar even over dat msconfig he, als ik ze daar uitvink, starten ze dan wel op als ik het nodig heb ? denk aan de printer, blue tooth cc cleaner e.d . ik heb er tune up van avg voor . de printer is "dood"maar zodra ik hem wil gebruiken gaat de printerspool aan. zo ook met blue tooth het verbruikt niets totdat ik het aanvinkt dan wordt het wakker zeg maar en gaat weer uit als ik ca 1 a 2 minuten niets doe ermee . ik schrik me al rot als ik ergens yahoo of ask zie staan , ben dan gelijk weg :-) en google heeft enkel beveiligde extensies, waarom zit er dan een mystartsearch bij ? ik wil die zooi niet. hij zit verstopt in een van de 6 extensies die ik heb, volkomen legaal en 2 ervan betaald, mbam haalt hem wel weg, maar dan gaat google zeuren? dus ik ben klaar met google ken er niet op vertrouwen, dus heb ie erop, ging outlook weer niet open, pftt dus weer naar kassa :-) maar goed ik leer ervan, en jullie helpen gelukkig... wat die telefoon betreft , wat een ellende zat je dan met 8 mb geheugen van die grote simmen processor van 40 hrz opgevoerd 44 hrz :-) harde schijf 20 mb whoow had je al wat hoor.. maar een nummer van pinkfloyd binnen halen duurde wel een nachtje ..wat dacht je van dat checkdisk :-) duurde uren eer die vensters met blokjes klaar waren...het begon met dos daarna win `95 :-) en toen was het hek van de dam zeg maar.. ben verbaasd dat er op zo n mini sd kaartje 128 gig gaat idioot eigenlijk , hoe weet dat dingetje nouw waar wat staat en hoe het staat, en welke kleuren hoop dat je begrijpt wat ik probeer te zeggen.. :-) het lijkt zo eenvoudig je tikt op je toetysenbord een w en op je scherm verschijnt een w , maar de weg er naartoe is onbegrijpelijk, dat mini sd kaartje wat is het halve centimeter bij 1 cm ? kunnen 1000zenden foto s, waarom raakt dat niet in de war , hoe weet dat dingetje nu welke foto en de kleuropbouw, de grootte ag ken het gewoon niet uitleggen.. en dan zit er nog wifi in ook en als er een (u) op staat gaat ie met 60 mb /s games zijn hartstikke mooi gemaakt, maar het is de processor die dat laat zien als een doorlopende film, hoe weet ie dat nou ? de kleuren, gras, bomen mensjes, alles op de goede plek, zonder stotteren.. hij moet het lezen, omrekenen, dan weer op je scherm zetten via via via ...sughtttttttt ... fijn e avond ron , bedankt voor het reageren groet han