Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dobby
dobby - 30-05-2015 02:29:48
Computers & Telefonie

Extra opstartpagina's geen google meer

[quote=carola.83 schreef op donderdag 28 mei 2015, 17:19]en om al die vervelende toolbars in de toekomst te voorkomen: die krijg je vaak mee geïnstalleerd bij het downloaden van gratis programma's.

dus: na het downloaden en voor het installeren letten op vinkjes die aan staan (o.a. voor de beruchte toolbars). vinkjes eerst weghalen bij zaken die je niet mee wilt installeren. mocht je relatief veel programma's installeren waarbij zulke "ellende" (opencandy en toolbars enzo) dan zou je kunnen overwegen om http://unchecky.com/">unchecky te installeren.. is een programma wat automagisch op de achtergrond "alle" optionele ongewenste programma's weigert door "de vinkjes voor je uit te zetten" ..

ok - er draait weer een programma extra op de achtergrond, maar gebruikt relatief weinig resources, en doet zn werk simpel en eenvoudig, zonder verdere bellen en fluitjes...