Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 30-05-2015 07:17:51
Huishouden & Energie

Coulance ikea

Beste baskluit,

natuurlijk erg balen dat ruim een maand nadat u de keuken aanschaft de keuken in de aanbieding gaat.

men hoeft u niet te informeren over een 'op de rol staande actie'.
hele grote kans zelfs dat men in de ikea vestiging niet eens weet welke 'acties er op de rol staan'.
gewoon dikke pech voor u dat u de keuken heeft aangeschaft toen deze niet in de aanbieding was.
maar het had natuurlijk ook zo kunnen zijn dat net na uw aankoop de prijzen van de keukens met 10% waren verhoogd, dan had u geluk gehad.

wettelijk gezien mag een vestiging de acties voeren (en coulance geven) die men wil (mits het hoofdkantoor het accepteert).
de acties en coulances zullen normaliter vanuit het hoofdkantoor aangegeven worden. het mag en kan dus dat er een verschil in de coulance zit.
dat heeft niets met de algemene voorwaarden of iets dergelijks te maken (die zijn nog precies hetzelfde). de coulance is een 'bonus' die nu blijkbaar alleen ikea delft geeft.
als ik uw vraag lees dan komt u (ook als u uw keuken bij ikea delft had aangeschaft) niet in aanmerking voor de coulance (ruim een maand is meer dan 30 dagen).

u zou nog kunnen proberen via facebook uw bericht bij ikea nederland weg te zetten. zie daar meer berichten staan van mensen die een aankoop gedaan hebben net voordat deze in de aanbieding gaat.

als ik de volgende informatie goed begrijp dan werkt ikea met een franchise model en is ikea delft daarbij een buitenbeentje, klik http://inter.ikea.com/en/divisions/franchise/">hier.