Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

akkerdistel
akkerdistel - 30-05-2015 11:05:59
Computers & Telefonie

Meelopen bij opstarten

[quote=gompy2 schreef op vrijdag 29 mei 2015, 13:25] te beginnen bij mijn firewall.
persoonlijk vind ik dat de firewall onder beveiligingssoftware valt, maar wie ben ik om dat te vinden ;-).

snap je punt uiteraard wel, maar met een beetje logisch nadenken + het feit wanneer je iets niet meer werkt het gewoon weer aan kunt vinken (lees; ongevaarlijk) kun je mijn inziens flink wat vinkjes uitzetten. kom vaak zat computers tegen met 10+ dingetjes die mee opstarten, inclusief spyware..

dan zal ik je maar niet vertellen dat ik gister nog heb zitten rommelen en op de del toets heb liggen drukken in regedit, ojee zie ik gompy2 daar van de stoel vallen :-).
en nee dat ik ga dan weer niet adviseren om te doen, sterker nog ik raad dat zelfs af.

zonder proberen, lef hebben en bovenal gokken leer je never nooit niet omgaan met een pc, grote voordeel is nog altijd je kunt helemaal niets stuk maken. back-upje terugzetten of formatteren is tenslotte ook één grote leerschool :-).