Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

se
selmar - 31-05-2015 20:05:12
Huishouden & Energie

Kookluchtjes magnetron

Ik probeer nog eens uit te leggen waar het om gaat. de keuken bevindt zich in het midden van het huis, zonder deur of raam naar buiten (dat was een goede suggestie maar die lukt niet -helaas). daarom hebben we geïnvesteerd in een goede afzuigkap met tig standen. dat is nu onder controle.
de magnetron stinkt niet, we kopen elk jaar een nieuwe. de magnetron en de oven geven dampen af als hij wordt gebruikt, net als bij het koken.
wat betreft de stank gaat het nu dus nog om het gebruik van magnetron en oven. hoe voer je die baklucht nu efficiënt af zo dicht mogelijk bij de bron ?
alleen zo kan ik mijn familieleden zich uitleven in die keuken (waar ik zelf nooit kom).

een goede afzuigkap voert de kookgeuren af - welke mechanische oplossing bestaat er voor inbouw-magnetron en inbouw-oven ??? help !!