Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

dobby
dobby - 31-05-2015 22:20:45
Computers & Telefonie

Gebruiksaccountbeheer

[quote=gerboe schreef op zondag 31 mei 2015, 22:02]@dobby, je schreef een 'tijdelijke fout bij de mailserver'. en dat klopt. na een time-out van de server moet je je account opnieuw bevestigen ter controle. die melding verdwijnt vanzelf weer als de server weer voor een vlekkeloze verbinding zorgt. huh? hoe bedoel je dat? vraagt de mailserver om nieuwe auth? (erm.. dat kan in het protocol niet eens?).. wat er zou moeten gebeuren: de client probeert in te loggin / te switchen naar een secure channel, en krijgt een timeout, dus die abort zonder meer (nou ja- soms gaat dat iets beter) en probeert het gewoon opnieuw, met als achterliggende mogelijke verklaring dat er wel eens een user error zou kunnen zijn, dus verifieert de logon creds voor de server met de user (laat de login box zien, met de stored credentials nog steeds ingevuld.. een simpele ok would suffice))

ik zie niet in wie ter controle weer opnieuw de creds zou kunnen vragen? maar los van dat, emt mijn nederlands had ik thread title min of meer als uac hervertaald. en dat heeft dan niets met server creds te maken..