Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ho
hopetobehelping - 01-06-2015 20:10:50
Huishouden & Energie

Laminaatvloer

Beste lsb1967,

als ik uw vraag lees dan zet ik zo mijn vraagtekens bij degene die uw laminaat gelegd en hersteld heeft. het klinkt niet alsof er een vakman bij u aan het werk geweest is.

normaal wordt laminaat 48 uur van tevoren al in de ruimte gelegd om op temperatuur te komen.
of de ondervloer die er al lag wel geschikt is kan ik niet beoordelen maar als uw laminaat legger ook zegt 'het klikt wel in elkaar als u er over gaat lopen' dan hecht ik niet zoveel waarde aan het oordeel van uw laminaat legger.

natuurlijk is er verschil in de kwaliteit van laminaat, maar ons laminaat (een van de goedkoopste destijds) ligt al bijna 15 jaar prima. het klinkt alsof uw 'laminaat legger' niet echt een vakman was.

op internet zijn er bij de diverse bouwmarkten genoeg handleiding met tips over laminaat leggen te vinden, bijvoorbeeld https://www.karwei.nl/laminaat-leggen">hier. als uw laminaat legger veel anders te werk is gegaan dan zegt dat wel iets.