Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ve
verwijderd - 03-06-2015 11:53:11
Huishouden & Energie

Slimme meter

Tim boektoe,

met uw reactie heeft u mij m'n ogen volledig laten openen en tot diep nadenken aangezet.
ik kom tot de verbijsterende conclusie dat ik eigenlijk een angstaanjagend wantrouwen zou moeten hebben tegen alles en iedereen op deze aardkloot.
niets en niemand blijkt er meer te vertrouwen te zijn, zelfs over de betrouwbaarheid van o.a. m'n huisarts ga ik nu twijfelen, om van ieder ander waar ik op enige wijze mee van doen heb nog maar te zwijgen.
en door u zit ik nu met een enorm dilemma en gewetensvraag, "hoe moet ik nu verder met mijn leven" als ik iedereen en alles bij voorbaat moet wantrouwen en niemand meer in vertrouwen kan nemen.
hopelijk bent u dan nog degene die mij er nog van kan en wil overtuigen dat het allemaal niet zo onrustbarend is als ik denk en dat ik met een "gezond wantrouwen" mijn leven verder zal kunnen leven.

vr.gr. mein33