Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pe
pebk - 03-06-2015 12:29:30
Computers & Telefonie

Hoe kan ik wifimodem sterker signaal geven

@1984ramp
heb je toevallig al geprobeerd andere wifikanalen te kiezen? als je last hebt van het kanaal waar de fon op zit, kan dat ook nog wel eens helpen. instellen in het modem van ziggo.

=bennodev schreef op woensdag 3 jun 2015, 11:49: ik heb via de meterkast gewoon door de kruipruimte een kabel naar de huiskamer laten trekken en het modem in de huiskamer staan.
niet iedereen heeft een kruipruimte. een homeplug (evt. met wifi) is bovendien veel eenvoudiger te installeren. er zijn een paar leveranciers van die dingen voor thuisgebruik.

ik heb zelf een tweede wifirouter als access point in de woonkamer en een homeplug op zolder. de beloofde 500 mbps haalt hij bij lange na niet, maar de verbinding is wel stabiel.