Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ri
rietje328 - 03-06-2015 14:09:41
Geldzaken & Recht

Catawiki vergissing bij het bieden

[quote=aurora1 schreef op woensdag 3 jun 2015, 00:39]lees eens de voorwaarden, o.a. met name artikel 4.8 http://www.catawiki.nl/conditions/terms-and-conditions-nl.pdf">klik hier, (pdf).

zie in deze pdf ook artikel 4.15: "catawiki kan bij niet-nakoming door koper van zijn betalingsverplichting op grond van het voorgaande artikellid, door verkoper niet verplicht worden het verschuldigde bedrag te incasseren." en "ontbinding van de koopovereenkomst heeft geen invloed op de verschuldigdheid van de door de koper aan catawiki te betalen commissie ter hoogte van het op de website vermelde percentage van het uitgebrachte bod."

mocht u het niet lukken om de koop te ontbinden, dan zou ik als ik u was gewoon net zo lang weigeren te betalen tot de verkoper de overeenkomst ontbindt. catawiki komt dan hooguit de commissie bij u ophalen. u heeft dan in ieder geval minder kosten (en uiteraard geen product).