Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

al
alifayda - 03-06-2015 19:34:34
Voeding & Gezondheid

Ultra bright whitening pen oplichting

Toevallig zelf zo'n pen uit china laten komen voor een euro!
yep 1 eurootje! die pen is zo licht als een veertje, dus gaat makkelijk met 1 postzegel door de brievenbus. trap er niet in. ik heb ze zelf een waarschuwing gestuurd met de vraag waar ze mee bezig zijn. ik hoop met dit soort waarschuwingen dat zij met hun 500 pennen of meer in hun maag blijven zitten en aan de straat stenen niet kwijt kunnen. ze krijgen wel witte tanden, want die pen werkt wel. maar helaas zijn er nog steeds mensen die denken dat ze iets voor niets kunnen krijgen, narigheid ja, maar leuke dingen hebben een prijs.
voor alle mensen die er in getuind zijn, lees de voorwaarden, niets wordt voor niets weggegeven nooit! het draait om geld, dus als je iets voor niets kan krijgen betaal je zelf de prijs!
ow en wat ook kan helpen, want kom op zeg 3 pennen met een prijs van 80 euries is wel een beetje aan de hoge kant he, googlen.