Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

diumenge
diumenge - 07-06-2015 10:39:21
Computers & Telefonie

Onterechte belkosten bij bundel? (buitenland)

Zoals ik het begrijp betreft het een app, om het verbruik bij te houden, die niet beschikbaar is. wonderlijke reactie sowieso om dan maar je beltegoed op te hogen, maar dat terzijde.

dan het bellen via whatsapp, dit is nog maar net geïntroduceerd en werkt vooralsnog alleen maar onbeperkt op android toestellen, op de iphone werkt het nog niet voor alle gebruikers en, zoals ervaren, voor windows phone werkt het helemaal nog niet. je kan dan wel bellen via whatsapp, maar whatsapp gebruikt dan gewoon de normale belfunctie. apart dus dat de provider zegt te kunnen zien dat het telefoongesprek via whatsapp is verlopen. daarnaast moet de ontvanger ook over de belfunctie via whatsapp beschikken, anders waarschuwt whatsapp je dat de het gesprek niet via whatsapp kan verlopen. bel je met een windows phone via whatsapp, dan gaat dat momenteel dus via de normale belfunctie. op het display van de telefoon is dat duidelijk zichtbaar. het was dus een slecht advies van die medewerker, tegelijkertijd is het niet slim om alleen maar op dat advies af te gaan. het lijkt mij een redelijk kansloze zaak tegen tele2.